A welcoming and vibrant first impression

Caboolture Hospital

For the two year duration of the Caboolture Hospital redevelopment, entry to the hospital was relocated to the rear of the existing building, and requires visitors to traverse a 65m driveway from a carpark and dropoff. Installing a temporary covered walkway gantry enabled protection from the elements.

To create an inviting entry experience for visitors, a large format mural was created for the full extent of the site fencing and gantry header. The graphics draw upon local sub-tropical plant motifs and birds, and a colour palette that grounds the gantry in the surrounding building architectural colour and forms and compliments the vibrant purple wayfinding signage.

SCOPE

  • Graphics, signage and promotional coffee ups

TEAM

  • Contractor: Lend Lease + Speedy Gantry
  • Graphics production and install: Flash